Bereiding:
Voor de vis:
1) Mix olijfolie, limoensap, chili poeder, komijn en cayenne in een kom. Leg de witvis hierbij en laat een 15-tal minuten marineren.
2) Verhit wat olie in een grote pan met anti-aanbaklaag. Haal de witvis uit de marinade en kruid met peper en zout. Bak de vis gedurende 3-5 minuten per kant. Laat 5 minuten rusten voor je de vis uit elkaar haalt met een vork.
Voor de salade:
Mix mayonaise, koriander en honing. Doe de salade en maïs bij in de kom en kruid met peper en zout.
Voor de taco’s:
Bestrijk 1 zijde van de wraps met wat olie en plaats onder de gril gedurende 1 minuut. Bestrijk nu ook de andere zijde met wat olie en beleg met wat gemalen kaas. Plaats opnieuw 1 minuut onder de gril. Beleg de wraps nu met een laag salade, witvis en wat griekse yoghurt.
Ingrediënten:
3 tbsp olijfolie
Sap van 1 limoen
2 tsp chili poeder
½ tsp komijn (gemalen)
½ tsp cayenne peper
Ongeveer 1 kg kabeljauw
(of andere witvis)
Tortilla’s (Probeer ook de
bietenwraps of wortelwraps bij AH)
Griekse yoghurt 0% (i.p.v. zure room)
Gemalen kaas (mozarella)
Nutrition Facts | |
Servings 3.0 | |
Amount Per Serving | |
calorieën 404 | |
% Daily Value * | |
Total Fat 9 g | 13 % |
Saturated Fat 1 g | 7 % |
Monounsaturated Fat 2 g | |
Polyunsaturated Fat 0 g | |
Trans Fat 0 g | |
Cholesterol 0 mg | 0 % |
Sodium 514 mg | 21 % |
Potassium 0 mg | 0 % |
Total Carbohydrate 29 g | 10 % |
Dietary Fiber 3 g | 13 % |
Sugars 6 g | |
Protein 60 g | 120 % |
Vitamin A | 0 % |
Vitamin C | 0 % |
Calcium | 3 % |
Iron | 0 % |