Bereiding:

Voor de vis:
1) Mix olijfolie, limoensap, chili poeder, komijn en cayenne in een kom. Leg de witvis hierbij en laat een 15-tal minuten marineren.
2) Verhit wat olie in een grote pan met anti-aanbaklaag. Haal de witvis uit de marinade en kruid met peper en zout. Bak de vis gedurende 3-5 minuten per kant. Laat 5 minuten rusten voor je de vis uit elkaar haalt met een vork.
Voor de salade:
Mix mayonaise, koriander en honing. Doe de salade en maïs bij in de kom en kruid met peper en zout.
Voor de taco’s:
Bestrijk 1 zijde van de wraps met wat olie en plaats onder de gril gedurende 1 minuut. Bestrijk nu ook de andere zijde met wat olie en beleg met wat gemalen kaas. Plaats opnieuw 1 minuut onder de gril. Beleg de wraps nu met een laag salade, witvis en wat griekse yoghurt.

Ingrediënten:

3 tbsp olijfolie
Sap van 1 limoen
2 tsp chili poeder
½ tsp komijn (gemalen)
½ tsp cayenne peper
Ongeveer 1 kg kabeljauw
(of andere witvis)
Tortilla’s (Probeer ook de
bietenwraps of wortelwraps bij AH)
Griekse yoghurt 0% (i.p.v. zure room)
Gemalen kaas (mozarella)

Nutrition Facts
Servings 3.0
Amount Per Serving
calorieën 404
% Daily Value *
Total Fat 9 g 13 %
Saturated Fat 1 g 7 %
Monounsaturated Fat 2 g
Polyunsaturated Fat 0 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 0 mg 0 %
Sodium 514 mg 21 %
Potassium 0 mg 0 %
Total Carbohydrate 29 g 10 %
Dietary Fiber 3 g 13 %
Sugars 6 g
Protein 60 g 120 %
Vitamin A 0 %
Vitamin C 0 %
Calcium 3 %
Iron 0 %