Groepslessen

Vetverbranding, spierkracht, fitness training, …er is een les voor elk persoonlijk doel.
Wij bieden kwaliteitslessen om de beste werkervaring te waarborgen!

Yoga

Vinyasa Yoga
Een dynamische en sportieve vorm van yoga. Verschillende poses volgen elkaar op, in het ritme van je ademhaling. We werken op kracht en lenigheid. Ook toegankelijk voor beginners.
Spicy Vinyasa Yoga
Is een Vinyasa Yogales waar af & toe meer uitdagende poses worden uitgevoerd. Geen nood… elke pose kan op- of afgebouwd worden, dus ook beginners zijn heel welkom in deze les.
Yin Yang Yoga
Is een les die heel herstellend begint. Na 15 minuten volgt er een Vinyasa flow van 30 minuten. de les wordt dan ook weer herstellend afgebouwd waardoor je geheel ontspannen naar huis vertrekt.
Bhakti Yoga
Bestaat uit een uur Vinyasa en een half uur Restorative. Het is het pad van liefdevolle toewijding en overgave. Er wordt dus veel op hartopeners gewerkt.
Restorative Yoga
Restorative yoga is een les waarbij de spieren bewust niet worden aangesproken door een houding langer dan 3 minuten vol te houden, in geheel ontspannen toestand. Hierdoor ontstaat er een diepere stretch, waardoor gewerkt wordt op bindweefsel, pezen en ligamenten.

LES MILLS

Body Pump
Is een les die focus legt op versteviging en vetverbranding. Het is de efficiëntste krachttraining en ideaal om je lichaam te veranderen.
Body Combat
Intensieve workout waarbij zowel cardiovasculair als op explosieve kracht wordt getraind. Invloeden van verschillende gevechtssporten op pompende muziek laten je grenzen van je kunnen ontdekken.
Sprint
De nieuwste High Intensity Interval Training: intenser, meer experience en nog sneller. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT op bikes en snelle resultaten.
RMP
RPM is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en intervaltraining.

HIIT

Body Circuit
Dit is een kleine groepworkout waarin er oefeningen worden gegeven die je gedurende 1 minuut lang uitvoert en daarna doorschuift naar je volgende oefening. Intensief en uitdagend! Een mix van kracht en cardio. 30 minuten functioneel bewegen!
Total Body
Total body workout is een mix van spierversterkende oefeningen op muziek voor alle spiergroepen, met accent op borst, buik, billen en benen.

EN MEER

Box Fun

Box Fun staat voor conditietraining waar lichaam en geest een oppepper van krijgen. Buiten het feit dat het vooral heel leuk is om te doen zijn er nog veel meer andere redenen om alleen of in groepsverband te gaan boksen: je brengt je lichaam en geest samen in beweging.

Body Toning
Een lagere intensiteit dan ‘Figuurtraining’ maar met dezelfde focus. Ideaal voor zij die liever trainen aan een iets rustiger tempo.
Pilates
Correcte balans, versteviging van de rug en bovenal een focus op de ademhaling en ontspanning. een les waarbij je door rustige, vloeiende bewegingen het lichaam versterkt en je eigen balans vindt.
Zumba
Combinatie van ritmische fitness- en dansbewegingen op latin- en salsabeats. Fun staat centraal, maar vergis je niet: cardio en vetverbranding krijgen een stevige boost.
Abdo
Dit zijn volledige workouts van 30 minuten waarbij je lichaam in korte tijd een flinke en voldoende trainingsprikkel krijgt. Focus op de buikzonen en core stability
Promo month

Sport gratis tot 1 april