Resize

Behaal je doelen met RESIZE, ons nieuwe fitnessprogramma op maat, om het lichaam te krijgen waar je al jarenlang van droomt!
Wil je afvallen of aankomen, je conditie verbeteren of het lichaam van een superheld verkrijgen?
Stop met dromen, want samen met een van onze personal trainers bereik je je doel!

beperkt aantal plaatsen

Hoe werkt RESIZE?

E

Bepaal uw doelen

Wil je dat lichaam dat je altijd al hebt willen bereiken? Ben jij gefocust genoeg om te doen wat je moet doen? Wanneer je echt dat lichaam wilt hebben waar je al jaren van droomt? Dan moet je doelen stellen en je helemaal inzetten om die doelen te behalen.

De meeste mensen weten wat ze moeten doen om hun overtollige vet kwijt te raken, maar er is een verschil tussen weten wat je moet doen en doen wat je weet. Doelgericht trainen zorgt ervoor dat je die kennis omzet in gerichte daden. Wanneer je doelstellingen in je onderbewustzijn zijn geplant zorgen ze ervoor dat jij actie onderneemt.

E

Op maat gemaakt voedingsschema op basis van jouw dagelijkse routine

Een op maat gemaakt voedingsschema op jouw doel te bereiken.
E

Op maat gemaakt trainingsschema op basis van jouw dagelijkse routine

Een op maat gemaakt trainingsschema om jouw doel te bereiken.
E

Een complete lichaamssamenstelling analyse

Een analyse van je lichaamssamenstelling is een methode die beschrijft waar je lichaam uit bestaat, waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht om je een beter beeld van je gezondheid te geven. Lichaamssamenstelling wordt gebruikt om het percentage van vet, beenderen, vocht en spieren in het menselijk lichaam te beschrijven. Twee mensen van hetzelfde geslacht en met hetzelfde lichaamsgewicht zien er totaal anders uit omdat ze elk een ander lichaam hebben.
Lichaamssamenstelling en groei zijn de belangrijkste componenten van gezondheid zowel individueel als in categorieën. De huidige epidemie van obesitas bij kinderen en volwassenen heeft het belang van het begrijpen van de lichaamsvetniveaus voor gezondheid op korte en lange termijn in de kijker gezet. Maar ook andere componenten van de lichaamssamenstelling beïnvloeden de gezondheidsresultaten, en het meten hiervan wordt steeds waardevoller in klinische praktijken.
E

Persoonlijke opvolging door jouw Personal Trainer

Jouw personal trainer volgt je nauwlettend op en zorgt voor fysieke en mentale steun om samen de beste resultaten te bereiken.

Wij beschikken over de allerbeste trainers van België die je met raad en daad kunnen bijstaan in bewegingscoaching, krachttraining, eetpatronen, toning en nog veel meer.

E

12 PT-training sessies (1 training/week)

Bewegen is gezond, maar een marathon kan je uiteraard niet op 1 dag leren lopen. Onze personal trainers weten precies waartoe jouw lichaam in staat is en kunnen je stap voor stap begeleiden naar het gewenste resultaat. Zo vermijd je frustratie en blessures.

Wij beschikken over de allerbeste trainers van België die je met raad en daad kunnen bijstaan in bewegingscoaching, krachttraining, eetpatronen, toning en nog veel meer.

Duur

12 weken

Prijs

€599

Meld je aan voor Resize of vraag meer informatie ( beperkt aantal plaatsen )

Contacteer mij via